Aanvankelijk realisseerde ik het niet dat goede haarverzorgingsproducten echt beter zijn voor mijn hoofdhaar, tot ik Aveda Men Haircare Pure Formance Shampoo ontdekte.

Ik dacht als man erg simplistisch over haarproducten. Boeien wat je neemt. Ik keek altijd naar wat billijk was en het liefst koopjes als ik in een supermarkt rondliep. Tot ik problemen kreeg zoals dunner wordend haar. Een maatje van mij die oogverblindend mooi haar heeft dat er altijd mooi dik en glimmend uitziet vertelde me dat die goedkope troep je haar alleen maar beschadigt en dat het wel zeker uitmaakt wat je neemt voor je haar. Even voelde ik me een oen en lachte schaapachtig om haar opmerking en zij vertelde me dat ze haarverzorgingsproducten van Aveda gebruikt.

Aveda Invati Scalp Revitalizer Dus ik ben op speurtocht gegaan op het web en vond onder andere van Aveda Invati Men Scalp Revitalizer 125ml. Haarverzorging voor mannen. Kappersmerken die het haar indikken aan de haarwortels en bevordert de hoofdhuid bij het inmasseren. Wat doet het met je haar:
 


  • Samengesteld met amla, om het haar direct te verdikken vanaf de haarwortel.

  • Bij het inmasseren stimuleert een krachtige mix van plantenactieven de hoofdhuid.

  • 98% natuurlijk afgeleid.

  • Indien het ingezet wordt met Aveda Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo, vermindert dit twee-stappen systeem haaruitval.

  •  


Vier op de vijf heren geven aan dat hun haar krachtiger aanvoelt en er dikker uitziet.

 

 

Gebruiken Aveda Invati Men Scalp Revitalizer


Breng het product aan in een rechte lijn van voor naar achter op het midden en de (voor meer info) linker- en rechterkant van de hoofdhuid een keer per dag, elke dag. Wrijf in. Niet uitspoelen.
Ik ben dit gaan gebruiken en merkte al vrij snel dat de fitheid van mijn haar aan het herstellen was. Ik moet zeggen dat ik toch aardig verrast was en vond ook Haarproducten van Aveda in een in Package Deal.

 

 

Haarproducten voor mannen


Speciaal voor mensen waarbij het haar dunner wordt ; reinigt, exfolieert, zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Het geeft Gezonder dikker, voller, haar. Daarbij bevatten deze haarproducten zeer krachtige natuurlijke helende ingredienten De haarproducten packagedeal bestaat uit: Aveda Invati Exfoliating Shampoo 200ml Aveda Invati Thickening Conditioner 200ml Aveda Invati Scalp Revitalizer 150ml Aveda Invati Thickening Conditioner 40 ml, 200 ml,1000ml. Een goed haarproduct om voller en dikker haar te krijgen is de Invati Thickening Conditioner met Arginine op basis van suikerbiet en sojaproteïne, versterkt het haar en verbetert de elasticiteit om afbreken te verminderen klinisch bewezen. Daarnaast is het ook klinish bewezen dat het haar verdikt dankzij een mix van ingredienten op basis van guar, palm en koolzaad. Organische kukui nootolie laat het haar natuurlijk glanzen.

Dus ik ben nu volledig overtuigd tot een betere verzorging van mijn haar. Voor mij geen cheapie supermarkt troep meer. Ik betaal liever iets meer en loop nu toch met meer zekerheid door het leven. Ja ook mannen kunnen ijdel zijn toch? :-) Al deze producten kunt u terugvinden op internet

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Aanvankelijk realisseerde ik het niet dat goede haarverzorgingsproducten echt beter zijn voor mijn hoofdhaar, tot ik Aveda Men Haircare Pure Formance Shampoo ontdekte.”

Leave a Reply

Gravatar